Menús

Menú diari

 

Per només 12,90 euros, els dies laborables al migdia, podrà gaudir d'un menú molt apreciat pels nostres clients per la seva relació qualitat-preu.

 

Menús de carn

 

Per 28,50 li oferim la nostra amanida de formatge de cabra amb codony, nous garrapinyades i vinagreta de mostassa antiga a la mel de romaní i de segón un entrecot de vedella de Girona a la brasa amb guarnició o salsa al gust (suplement salsa 1,70). Pa, vi Veremat D.O. Empordà i postre.

 

Per 25,50 gaudeixi d'una graellada de verdures i de segón magret d'ànec amb salsa de serrà i nous. Pa, vi Veremat D.O. Empordà i postre.

 

Menú de marisc (mínim 2 persones)

 

Per 39,50 euros podrà assaborir un màgnific menú de tres plats que es composa d'una crema de nècores, unes escopinyes amb gules i una mariscada "Bolet" amb llamàntol per finalitzar. Pa, vi Veremat D.O. Empordà o cava Rovellats Premier (Brut Nature Reserva) i postre. 

 

Menús de graellada de peix (mínim 2 persones)

 

Per 30,50 euros oferim amanida mediterrània amb pop brasejat sobre torradeta de pa de coca sal maldon i oli de tòfona de primer plat i una graellada de peix de segon. Pa, vi Veremat D.O. Empordà o cava Rovellats Premier (Brut Nature Reserva) i postre. 

 

Menús de dissabte i diumenge

 

Per 23 euros podreu degustar d'un menú complert que inclou un aperitiu, un primer i un segon plat, el pa, vi i postre.

 

 

 

 

Tradición

Des de 1961, conegui el nostre restaurant obert fa més de 50 anys. Li proposem una cuina tradicional i de mercat, elaborada amb productes de primera qualitat.

Aquest guardó, només es reconeix als negocis que reben opinions excepcionals de viatgers a TripAdvisor durant els 4 anys anteriors al seu atorgament. Tripadvisor és el lloc web de viatges més visitat al món!

Reserves

Adreça

Restaurant Can Bolet
Sant Mateu 6
17310 Lloret de Mar 

 

Telèfon:

+34 972371237


Llamar

E-mail

Cómo llegar