<Can Bolet, posiblemente la mejor paella de Lloret de Mar. Restaurante mediterráneo. Paella, pescado, marisco, carne. Cocina tradicional. Cocina de mercado. Possiblement la millor paella de Lloret de Mar. Restaurant mediterrani. Paella, peix, marisc, carn. Cuina tradicional. Cuina de mercat. lloret de mar, pescados y carne>
<Can Bolet, posiblemente la mejor paella de Lloret de Mar. Restaurante mediterráneo. Paella, pescado, marisco, carne. Cocina tradicional. Cocina de mercado. Possiblement la millor paella de Lloret de Mar. Restaurant mediterrani. Paella, peix, marisc, carn. Cuina tradicional. Cuina de mercat. lloret de mar, pescados y carne> 

Menús

Menú diari

 

Per només 12,90 euros, els dies laborables al migdia, podrà gaudir d'un menú molt apreciat pels nostres clients per la seva relació qualitat-preu.

 

Menús de carn

 

Per 28,50 li oferim la nostra amanida de formatge de cabra amb codony, nous garrapinyades i vinagreta de mostassa antiga a la mel de romaní i de segón un entrecot de vedella de Girona a la brasa amb guarnició o salsa al gust (suplement salsa 1,70). Pa, vi Veremat D.O. Empordà i postre.

 

Per 25,50 gaudeixi d'una graellada de verdures i de segón magret d'ànec amb salsa de serrà i nous. Pa, vi Veremat D.O. Empordà i postre.

 

Menú de marisc (mínim 2 persones)

 

Per 39,50 euros podrà assaborir un màgnific menú de tres plats que es composa d'una crema de nècores, unes escopinyes amb gules i una mariscada "Bolet" amb llamàntol per finalitzar. Pa, vi Veremat D.O. Empordà o cava Rovellats Premier (Brut Nature Reserva) i postre. 

 

Menús de graellada de peix (mínim 2 persones)

 

Per 30,50 euros oferim amanida mediterrània amb pop brasejat sobre torradeta de pa de coca sal maldon i oli de tòfona de primer plat i una graellada de peix de segon. Pa, vi Veremat D.O. Empordà o cava Rovellats Premier (Brut Nature Reserva) i postre. 

 

Menús de dissabte i diumenge

 

Per 23 euros podreu degustar d'un menú complert que inclou un aperitiu, un primer i un segon plat, el pa, vi i postre.

 

 

 

 

Tradición

Des de 1961, conegui el nostre restaurant obert fa més de 50 anys. Li proposem una cuina tradicional i de mercat, elaborada amb productes de primera qualitat.

Aquest guardó, només es reconeix als negocis que reben opinions excepcionals de viatgers a TripAdvisor durant els 4 anys anteriors al seu atorgament. Tripadvisor és el lloc web de viatges més visitat al món!

Reserves

Adreça

Restaurant Can Bolet
Sant Mateu 6
17310 Lloret de Mar 

 

Telèfon:

+34 972371237


Llamar

E-mail

Cómo llegar